ASKER2020

Kultur

Kultur

Bli med på fest!

Kultur

Turist i egen kommune

La deg inspirere til en kortreist ferie i nye Asker!

Kultur

Kortreiste gårdsopplevelser

I nye Asker trenger vi ikke dra langt for å finne innbydende gårdskafeer og gårder som tilbyr nye og spennende opplevelser. Flere bønder i storkommunen har funnet nye bruksområder for låver og fjøs og etablert blant annet gårdsbutikker, selskapslokaler, bryggeri og besøksgårder. Nå har også flere av disse gårdene gått inn i samarbeidet "Gårdene langs fjorden".

Kultur

En smakebit på vår felles mat

Asker får en av landets lengste kystlinjer, da er det naturlig at sjømat også preger matbordet. Ny lokalhistorisk kokebok starter i vannkanten.

Kultur

Verdens første "Asker rundt"

17. august i år arrangeres «Asker rundt» for aller første gang. Seilasen ble til på initiativ fra storbåtgruppen i Asker Seilforening – og vil bli arrangert av seilforeningene i Hurum, Røyken og Asker. «Asker rundt» skal være en tur-regatta, der det viktige er å se den nye kommunen mer enn å se mot resultatlisten. Ta med deg familien på seilas rundt den nye kommunen. Dere trenger ikke å ha regattaerfaring for å delta.

Kultur

Med bier på taket og sand mellom tærne

Hilsen fra fellesnemndas leder, ordfører Lene Conradi.

Kultur

Kortreist skiglede

Vi er omringet av vakker natur, og i disse dager trekker skiløypene folket opp av sofaen og ut på tur. Og liflig duft av nystekte vafler kan være en sterk motivasjonsfaktor når oppoverbakkene skal forseres.

Kultur

Frivilligheten blomstrer i nye Asker

De tre ordførerne i Hurum, Røyken og Asker var nylig på besøk hos frivilligsentralene rundt om i nye Asker – sammen med enkelte av fellesnemndas medlemmer.

Kultur

Mange kulturopplevelser i nye Asker

Den nye kommunen byr på et rikt kulturliv. Her kan du lese om noen av vårens kulturarrangementer som er tilgjengelig for alle, uavhengig av dagens kommunegrenser.

Kultur

Et sted å være

Utrettelige ildsjeler har gjort Røyken ungdomsklubb til en institusjon. Ungdommer fra hele kommunen treffes i Klokkegården ved Røyken kirke annenhver fredag.

Kultur

Ungdom som gamer

Gaming-kulturen vokser i både omfang og innhold. Det er all grunn til å ta den på alvor.

Kultur

Med nisser på loftet og kjelleren full av julehefter

På Asker museum er koselige aktiviteter og tente lys med på å skape den gode julestemningen.

Se alle saker